Evaluering af projektets resultater

Samarbejde med virksomheder og lokalsamfund

Projektet startede som bekendt med at interviewe en række virksomheder om deres syn på SKP. Samarbejdet med disse virksomheder er generelt blevet styrket af projektet. Når instruktørerne lærer virksomhederne bedre at kende, er det lettere at lave gode match med den rigtige elev til det rigtige firma.

Der bliver indgået mange delaftaler og aftaler om virksomhedsforlagt undervisning, faktisk i en grad så EUC Sjælland og RTS har haft helt "udsolgt" på byggeområdet i løbet af projektperioden.

RTS havde i projektet et mål om at få skabt kontakt til Musicon og Roskilde festivalen med henblik på et mere kontinuerligt samarbejde med opgaver til skolepraktikken. Der er skabt gode samarbejdsrelationer og for det fremtidige arbejde er det nemt at få kontakt.

Der har med begge institutioner været arbejder, store som små, men arbejdet forbliver sporadisk. Dels på grund af mængden af opgaver samtidig med antallet af skolepraktikelever som svinger meget. Det ene øjeblik er der 7-8 elever der skal beskæftiges og det næste er der ingen. Det gør det svært at indgå forpligtende samarbejdsaftaler. Da elevernes vej til en ordinær praktikplads har første prioritet.

Hokus Krokus på Roskilde festivalen

Her er et eksempel fra Vilvordes (RTS) samarbejde med Roskildefestivalen

Og her er et fra EUC Sjællands samarbejde med FAB-house