Kære snedker

  Velkommen på skoleforløbet, hvor du skal i gang med dit snedkerprojekt :-)
  For at hjælpe dig i gang, har vi udviklet en app til din smartphone. App’en giver dig mulighed for at se en 3D model af dit produkt ved hjælp af den såkaldte augmented reality teknologi. Den kan også vise dig en animation af eventuelle funktioner, og samlingerne i produktet. Endelig kan du se nogle hovedmål, samt navnene på de enkelte dele.

  Du kan se en video af hvad app’en kan, ved at klikke HER.

  Hvis du har en ny Android smartphone
  Hvis du har en Android smartphone der er mindre end 2-3 år gammel (du kan se hvilke modeller der virker HER) skal du downloade app’en Snedker1 på din smartphone. Med denne app kan du få 3D-modellen til at stå i rummet foran dig. Klik på menupunkt App's ude til venstre for at downloade.

  Hvis du har en ældre Android smartphone
  Hvis du har en lidt ældre Android smartphone som IKKE er på listen HER, skal du downloade app’en Snedker2. Her vil du kunne se 3D-modellen ”stå” over en tegning af vinduet, en såkaldt ’trigger’. Klik på menupunkt App's ude til venstre for at downloade app'en på din smartphone. Klik på menupunkt Triggere ude til venstre, og download (på computeren) den relevante trigger.

  Hvis du har en ny iPhone 
  Hvis du har en iPhone 8 eller nyere, kan du downloade app'en Snedker1-i. Find den under App's menuen til venstre. Med denne app kan du få 3D-modellen til at stå i rummet foran dig.

  Hvis du har en ældre iPhone
  Hvis du har en iPhone 6s eller nyere, kan du downloade app'en Snedker2-i. Find den under App's menuen til venstre. Med denne app kan du få 3D-modellen til at stå i rummet foran dig. 

  Feedback
  Det vil være en kæmpe hjælp for os, hvis du vil give os en feedback på, hvordan app’en virkede for dig. Brug derfor fem minutter på nedstående evaluering:
  Klik på linket HER, eller scan QR koden herunder på din smartphone: